DNR.hu - Nyitólap
DNRhu | Online Donor Magazin - Nyitólap
www.dnr.hu szerk@dnr.hu
DonorInfó
Véradás Alap információk,..
Vérellátó állomások
Csontvelő-átültetés
Veseátültetés
Jogi szabályozások
KV Kerékpáros véradás
DonorTV Internetes donor csatorna
D'MAG - Programajánló
Ott voltunk! Kalandok, események..
Betegtájékoztató
Kemoterápia
A betegek jogai
Te tudod!?
Az emberi vér
Fájdalom és fájdalomcsillapítás
Napégés
KórInfó Betegség ismertető,..
KórLinx Linkajánló,..
Szótár Közérthető orvosi szójegyzék
Kupakgyűjtés
Véradás Motivációk, beszámolók,..
ICE Telefonbeállítás vészhelyzetre ...
Adó 1% felajánlás kinek, hogyan ...
Fórum
Fórum Építő gondolatok,..
Regisztráció
Kapcsolat
KórInfo bővítése
Orvosi szótár bővítése
Rendezvény ajánlása
Segítség kérése
Üzenet a szerkesztőknek
Partnereket keresünk
Vészhelyzet esetén értesítendő személy beállítása saját telefonba ICE néven

Donor Channel #1 - D'MAG TV - Internetes donor csatorna
Donorra várva,.. (galéria) Donorra várva,.. (galéria)
www.dvg.hu
Magyar Hospice Alapítvány Magyar Hospice Alapítvány
www.hospice.hu
Magyar Transzplantációs Társaság Magyar Transzplantációs Társaság
www.transzplant.hu
Magyar Vöröskereszt Magyar Vöröskereszt
www.voroskereszt.hu
Országos Vérellátó Szolgálat Országos Vérellátó Szolgálat
www.ovsz.hu
OVSZ Szervkoordinációs Iroda Szervkoordinációs Iroda
donacio.ovsz.hu
Transzplantációs Alapítvány  - A megújított életekért Transzplantációs Alapítvány
www.transalap.hu
A fő téma:
Jótékonysági felhívás, rendezvény, segélykoncert,..

Jótékonysági, műanyag kupakgyűjtő kezdeményezések beteg gyermekek gyógyulásáért, teljesebb életéért

A kupakgyujtes.jotekonysag.hu üzenőfala

Csatlakozz a "Gyűjtsük a kupakokat jól ..." csoporthoz a facebook közösségi oldalon is!
Zach_

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Szegeden, esetleg Szeged közelében van-e valaki, akiknek oda lehetne adni a kupakokat? Köszi!
#54. Rrr tegnap
Éváék gyűjteményével ismét jócskán felütött adag gyarapított a Szintihez eljuttatott kupakokat! ;)

Kupakgyűjtés Szintának
#53. DNRhu_Szerk 2 napja
Marcsiék, la_katék, Éváék, Kariék és PFF gyűjteménye Szintiáékhoz eljuttattva!:)

Kupakgyűjtés Szintának

Kupakgyűjtés Szintának

Kupakgyűjtés Szintának

Kupakgyűjtés Szintának

Kupakgyűjtés Szintának

Kupakgyűjtés Szintának
#52. DNRhu_Szerk 1 hónapja
Sziasztok! Vissza szoktuk vinni a műanyag üdítős flakonokat a Tescóba környezetvédelmi okokból, és legutóbb azt mondták, hogy csak kupak nélkül veszik vissza. Gondoltatok már arra, hogy szóltok a vezetőségnek? Legalább nem a kukában végezné a sok kupak, és az üzlet is szerezne egy jó pontot magának. Mi Bagon lakunk, gyógyszerész vagyok. Megpróbálok minél több követ megmozgatni, hogy gyűljenek a kupakok. Ha esetleg nem tudjuk elvinni sehova, érte tud jönni vki, ha szólok? Elérhetőségem: bbeatrix81@gmail.com Üdvözlet: Bakos Beatrix
#51. bb81 1 hónapja
A hit a legjobb gyógyitó !!
#50. Szintia anyuka 2 hónapja
nagy segitség ez minden beteg gyermeknek !! köszönet !
#49. Szintia anyuka 2 hónapja
KISKŐRÖSÖN IS szerveztünk műanyag kupak leadó helyet! Ha környékben laksz itt is leadhatod KISS LAURA Nyíregyházi kislány kezeléséhez a kupakokat! Leadható Kiskőrös Bajcsy Zsilinszky úti FORNETTIBEN!
#48. laupet 2 hónapja
la_kat és kollégái, illetve a környező vállalkozások dolgozói is beszálltak immár a gyűjtésbe! Üdvözlet és köszönet Nekik!;)

la_kat is kupakgyűjtő lett
#47. Zach_ 2 hónapja
Sziasztok! Budapestről írok, a munkahelyemen összegyűjtöttünk kb 15 kg kupakot a többiekkel, de a leadóhely megszűnt, ahova el tudtuk vinni. Amennyiben valakinek szüksége lenne rá, szívesen felajánljuk, csak kocsival érte kellene jönni az Örs vezér teréhez, a Fehér útra. Sajnáljuk kidobni, mivel mindenki lelkesen gyűjtötte. Bízunk benne, hogy lesz jelentkező, a többit e-mailben megbeszéljük, üdvözlettel: Kata e-mail cím: la_kat@freemail.hu
#46. la_kat 4 hónapja
elérhetőségem:tutiska@vipmail.hu
#45. panches 4 hónapja
Sziasztok! Tud valaki Mogyoródon vagy környékén kupak gyüjtő helyet? légyszíves segítsetek,köszönöm
#44. panches 4 hónapja
Egy általános iskola Diákönkormányzatot segítő pedagógusa vagyok, a gyerekek által összegyűjtött kupkokat szeretném felajánlani(kecskemét környéke). elérhetőség: martinerika@vadkert.net
#43. fera 5 hónapja
Hajdú-bihar megyében lakom és több zsák kupakot gyűjtöttem össze! Szívesen felajánlanám bárkinek! Ha valakit érdekel írjon ide: tunde.somogyi@citromail.hu és megbeszéljük a részleteket!
#42. Tündike 6 hónapja
Judit és Károly első adagja!

Judit, Károly és a kupakgyűjtés

Csak így tovább!;)
#41. Zach_ 6 hónapja
hali van kupakom egy kevés miskolcon lakom ha kell valakinek a környéken szoljon sikoly333@citromail.hu
#40. sikoly333 6 hónapja
Van három nagy kartondoboznyi műanyag kupakom Székesfehérváron, de sajnos a szállítást nem tudom megoldani. Szívesen felajánlom.
#39. edori 6 hónapja
Sziasztok! Kérlek benneteket, gondoljatok Szintiára is, ha van felesleges kupakotok. Köszönöm!
#38. edori 6 hónapja
moriczka, felírtuk!
#37. DNRhu_Szerk 6 hónapja
Sziasztok! Ha valahol adódna felesleges kupak kérlek gondoljatok erra a kislányra http://kisslaura.fw.hu/ köszönöm
#36. moriczka 6 hónapja
Krisztáék továbbra is gyűjtik jól!

Kupakgyűjtés - NAAM Kriszta

Csatlakozz a "Gyűjtsük a kupakokat jól ..." csoporthoz a facebook közösségi oldalon is!
#35. Zach_ 7 hónapja
Hali Joli! 7 zsák az szép! ;) Kitalálom, a logisztikát és jelentkezek! Addig is megy email ...
#34. Zach_ 7 hónapja
Szia Attila! Van 7 zsák kupakom 2 honapja szoltam Ákos apukájának de nem jöttek még érte, ezért gondoltam ha tudtok gyertek érte mert nem tudom tárolni . Üdv Joli
#33. Joli 7 hónapja
A Tiszaföldváron élő, 16 éves Burján Sándor felépülése céljából összefogott a mi városunk is! Műanyag kupakok gyűjtésébe kezdtünk! A felajánlott kupakokat a Hajnóczy Gimnáziumba várjuk szeretettel!
#32. Nóra 7 hónapja
Viktorék is gyűjtögetik Fanninak Sárváron a kupakokat! Jól megpakolták azt a csomagtartót!:)

Viktor - Park Inn Hotel Sárvár - Kupakgyűjtés

#31. Zach_ 10 hónapja
Sziasztok,a segítségemet szeretném felajánlani.Már jó ideje gyűjtöm a kupakokat, eddig egy 6 éves kisfiúnak gyűjtöttem, aki sajnos már nem lehet köztünk.A gyűjtést nem hagytam abba és szeretném felajánlani az eddig összegyűjtött kupakokat és persze a közeljövőben összegyűjtötteket is.
#30. kari 10 hónapja
Beszállt Tünde is a gyűjtésbe! Köszönet neki!

Tünde is gyűjti a kupakokat!

Tünde is gyűjti a kupakokat!
#29. Zach_ 10 hónapja
Gyűjtsük továbbra is! Úgyse gyűlik túl gyorsan, így ha visszaáll a rend, lesz mit leadni.
#28. DNRhu_Szerk 10 hónapja
Úgy hallottam, hogy egy időre beszüntették a kupakok átvételét a műanyagfeldolgozók. Ettől független gyűjtjük tovább?
#27. Tami 10 hónapja
Amúgy, Budapest kb. 40 kilóméteres körzetéből, esetenként segítenék fuvarozni személyautóba beférő mennyiséget, ha az segít. Vagy tudnám fogadni őket budapesti busz vagy vonat állomásokon!
#26. noComplate 10 hónapja
Lényeg a pozitív hozzáállás. Lehet még nem tudták átbeszélni. Ha érkezik, bármiféle válasz, megosszuk veletek is. Addig is, gondoltuk, keresünk olyanokat is, akik esetleg egyből tudnák, hogy akarnak-e vagy sem, lehetőségeikhez képest, kicsit besegíteni.
#25. DNRhu_Szerk 10 hónapja
A sok kirobbanó milliós pocsékolás hallatán, reménykedtünk benne, hogy egy, számukra semmibe se kerülő, mégis segítő kezdeményezésbe benne lehetnek. A dolgozóik többségében rendes emberek mindezek ellenére. A felső vezetésnek írtunk ...
#24. Zach_ 10 hónapja
noComment ... Csak annyi, hogy állami "fejesektől" segítségre ne számítsatok ... Inkább küldik üresen a vonatokat, furgonokat, hacsak nem tömtök zsebeket ... :/
#23. noComplate 10 hónapja
Folyamatosan keresünk, olyan fuvarozókat, akik adott esetekben, olykor, tudnának segíteni a különböző településekről, Budapestre szállítani, jótékonysági célokra gyűjtött műanyag kupakokat!

Az elmúlt napokban megkerestük a Magyar Postát és a MÁV-ot, de sajnos nem válaszoltak mindeddig megkeresésünkre, így úgy fest, hogy a segítőkész állampolgárokra marad ez a feladat is,..
#22. DNRhu_Szerk 10 hónapja
Segítség!Van vagy 3 zsáknyi kupakom aki idáig elvitte annak már nem kell. Ha segíteni tudok vele egy betegen akkor jó szívvel gyűjtöm továbbra is. Kiskunlacházára kell érte jönni. Szép napot mindenkinek!
#21. joli 11 hónapja
Azt elfelejtettem írni, hogy a debreceni kupakokért jelentkezni a nagy.melinda@freemail.hu-n lehet!
#20. Melinda 11 hónapja
Sziasztok! A férjem munkahelyén sokáig volt gyűjtő, de ma már nincs! Jelentkezzen, akinek oda tudom adni az 500 kupakot Debrecenben! Szívesen segítek bármelyik gyereknek! Köszi!
#19. Melinda 11 hónapja
Még fél zsáknyit gyűlt az Oktogonon!

Kupakgyűjtés - Burger King

Kupakgyűjtés - Burger King

Köszi Ági!;)
#18. Zach_ tavaly
Tökölön, Marcsi jó sok kupakot gyűjtött, de már nem kell kerülgetnie!;)

#17. Zach_ tavaly
Hegyalján kiteszünk majd a sátrunk mellé egy gyűjtőládát, ahová lehet majd szabadon dobálni!;)
#16. Zach_ tavaly
Gyűjtsd a fesztiválokon is az általad elfogyasztott italok műanyag kupakjait! A leadás részleteiről érdeklődj a szerk@dnr.hu e-mail címen .
#15. DNRhu_Szerk tavaly
Folyamatosan várjuk kupakgyűjtő dobozok kihelyezésében segíteni tudók jelentkezését a szerk@dnr.hu címre!
#14. DNRhu_Szerk tavaly
almus, mindenképp.
#13. Zach_ tavaly
mindenkinek segíteni kell
#12. almus tavaly
Gyűjtöm én is, továbbra is!
#11. Tami tavaly
Úgy néz ki, akad még 1-2 cég akik átvesznek kupakokat. Így PFF, nyugodtan gyűjtheted továbbra te is!;)

BurgerKingtől is érkezett egy újabb adag kupak Fanninak (köszönet Ágnes közbenjárásáért)!
#10. Zach_ tavaly
Jól hallottam, hogy elérte a gazdasági válság már a műanyagfelvásárlókat is, akik így nem tudják már átvenni a kupakokat!? Nemááár!! :( Pedig, gyűjtögetem nektek én is szakadatlan.
#9. PFF tavaly
Elért Fanniékhoz, a Burger King által felajánlot nagy zsáknyi műanyag kupak!
> Tovább
#8. Zach_ tavaly
Folyamatosan várjuk a kupakokat átvevő illetve a szállítmányozásban segédkező cégek, magánszemélyek jelentkezését! [szerk@dnr.hu]
#7. Zach_ tavaly
SEGÍTSÉG! 14 éves súlyos beteg leukémiás kisfiú részére. A barátnőm gyerekéről Dávidról van szó. Kérem segítsenek nekünk a kupakok gyűlytésében, ha tudnak! Köszönöm!
#6. mareszka tavaly
Nikoletta, a műanyag hulladék feldolgozók veszik be a kupakokat, lehet a szállítást is bevállalják.
#5. PFF tavaly
Segitséget szeretnék kérni! Nekem is van egy 14 éve súlyos mozgássérült testvérem akinek elkezdtem már kupakot gyűjteni,de nemtudom hova forduljak a kupakok leadásával! Lányi Nikoletta email:nikibaby82@citromail.huKérek mindenkit aki tud segitsen!!!nagyon szeretnék testvéremnek segiteni!
#4. lacika tavaly
Gyűjtöm én is! Ezen ne múljon! Hajrá!
#3. aLamer tavaly
A BURGER KING is beszállt a kupakgyűjtésbe! Közel 15 kilógrammnyi műanyag palacktetővel segítették a gyűjtést Fanninak! Tovább,..
#2. Tami tavaly
Csak ügyesen, tisztességesen!;)
#1. PFF tavaly
Vissza!
Felhasználónév: Jelszó:
Hozzászólás:
Beküldés
Regisztráció
Felhasználónév: Jelszó:
A téma címe:
Felvezetés, megjegyzés:
Blog?
Jelöld be, ha online naplóként szeretnéd használni!
Felvetés
Regisztráció
Legfrissebb fórum témák
Jótékonysági felhívás, rendezvény, segélykoncert,..
- Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Szegeden, e ... Rrr
"A dohányzás halált okozhat!"
o Végleg letette a cigarettát az a láncdohányos indo ... PFF
Hozzászólás képekhez, videókhoz ...
- MV | Motoros Véradás Szerecsenyen - Szerecseny 201 ... DMAG_Rider
További témák
Programajánló
dvg | alkoss Te is hajósat  - 2010. augusztus 4-10. dvg | alkoss Te is hajósat
az V. Spirit Kupa ideje alatt, és ajánld fel a dvg élő jótékonysági aukciójára ...

2010. SZEPTEMBER 4-10.
Ott voltunk!:
MV | Motoros Véradás Szerecsenyen
Szerecseny 2010.08.14.
Péntek 13 a Márkák Harcán
Mogyoród, Hungaroring 2010.08.13.
GV | Az első gördülés ...
Budapest 2010.08.07.

A DNR.hu oldalain található információk, szolgáltatások 18 éven felülieknek ajánlott, nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérünk minden esetben fordulj szakorvoshoz! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvasd el a betegtájékoztatót, vagy kérdezd meg a kezelőorvost, gyógyszerészt!

2001-2010 [DNRhu] Online Donor Magazin - Nyitólap  |  Kapcsolat: szerk@dnr.hu
D'MAG pörgeti, kabalahal kreatív, AION helyes