|
 |
| Betegtájékoztató |
 |
| Te tudod!? |
 |
|
 |
|
|
 |
 |
A fő téma:
Jótékonysági felhívás, rendezvény, segélykoncert,..
|
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Szegeden, esetleg Szeged közelében van-e valaki, akiknek oda lehetne adni a kupakokat?
Köszi! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Éváék gyűjteményével ismét jócskán felütött adag gyarapított a Szintihez eljuttatott kupakokat! ;)
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Marcsiék, la_katék, Éváék, Kariék és PFF gyűjteménye Szintiáékhoz eljuttattva!:)
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sziasztok!
Vissza szoktuk vinni a műanyag üdítős flakonokat a Tescóba környezetvédelmi okokból, és legutóbb azt mondták, hogy csak kupak nélkül veszik vissza. Gondoltatok már arra, hogy szóltok a vezetőségnek? Legalább nem a kukában végezné a sok kupak, és az üzlet is szerezne egy jó pontot magának.
Mi Bagon lakunk, gyógyszerész vagyok. Megpróbálok minél több követ megmozgatni, hogy gyűljenek a kupakok. Ha esetleg nem tudjuk elvinni sehova, érte tud jönni vki, ha szólok?
Elérhetőségem: bbeatrix81@gmail.com
Üdvözlet: Bakos Beatrix
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
A hit a legjobb gyógyitó !! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
nagy segitség ez minden beteg gyermeknek !! köszönet ! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
la_kat és kollégái, illetve a környező vállalkozások dolgozói is beszálltak immár a gyűjtésbe! Üdvözlet és köszönet Nekik!;)
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sziasztok! Budapestről írok, a munkahelyemen összegyűjtöttünk kb 15 kg kupakot a többiekkel, de a leadóhely megszűnt, ahova el tudtuk vinni. Amennyiben valakinek szüksége lenne rá, szívesen felajánljuk, csak kocsival érte kellene jönni az Örs vezér teréhez, a Fehér útra. Sajnáljuk kidobni, mivel mindenki lelkesen gyűjtötte. Bízunk benne, hogy lesz jelentkező, a többit e-mailben megbeszéljük, üdvözlettel: Kata e-mail cím: la_kat@freemail.hu |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
elérhetőségem:tutiska@vipmail.hu |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sziasztok!
Tud valaki Mogyoródon vagy környékén kupak gyüjtő helyet?
légyszíves segítsetek,köszönöm |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Egy általános iskola Diákönkormányzatot segítő pedagógusa vagyok, a gyerekek által összegyűjtött kupkokat szeretném felajánlani(kecskemét környéke). elérhetőség: martinerika@vadkert.net |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Hajdú-bihar megyében lakom és több zsák kupakot gyűjtöttem össze!
Szívesen felajánlanám bárkinek!
Ha valakit érdekel írjon ide: tunde.somogyi@citromail.hu és megbeszéljük a részleteket! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Judit és Károly első adagja!
Csak így tovább!;)
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
hali van kupakom egy kevés miskolcon lakom ha kell valakinek a környéken szoljon sikoly333@citromail.hu |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Van három nagy kartondoboznyi műanyag kupakom Székesfehérváron, de sajnos a szállítást nem tudom megoldani. Szívesen felajánlom. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sziasztok!
Kérlek benneteket, gondoljatok Szintiára is, ha van felesleges kupakotok. Köszönöm! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sziasztok! Ha valahol adódna felesleges kupak kérlek gondoljatok erra a kislányra http://kisslaura.fw.hu/ köszönöm |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Hali Joli! 7 zsák az szép! ;) Kitalálom, a logisztikát és jelentkezek! Addig is megy email ... |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Szia Attila! Van 7 zsák kupakom 2 honapja szoltam Ákos apukájának de nem jöttek még érte, ezért gondoltam ha tudtok gyertek érte mert nem tudom tárolni . Üdv Joli |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
A Tiszaföldváron élő, 16 éves Burján Sándor felépülése céljából összefogott a mi városunk is! Műanyag kupakok gyűjtésébe kezdtünk! A felajánlott kupakokat a Hajnóczy Gimnáziumba várjuk szeretettel! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Viktorék is gyűjtögetik Fanninak Sárváron a kupakokat! Jól megpakolták azt a csomagtartót!:)
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sziasztok,a segítségemet szeretném felajánlani.Már jó ideje gyűjtöm a kupakokat, eddig egy 6 éves kisfiúnak gyűjtöttem, aki sajnos már nem lehet köztünk.A gyűjtést nem hagytam abba és szeretném felajánlani az eddig összegyűjtött kupakokat és persze a közeljövőben összegyűjtötteket is. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Beszállt Tünde is a gyűjtésbe! Köszönet neki!
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Gyűjtsük továbbra is! Úgyse gyűlik túl gyorsan, így ha visszaáll a rend, lesz mit leadni. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Úgy hallottam, hogy egy időre beszüntették a kupakok átvételét a műanyagfeldolgozók. Ettől független gyűjtjük tovább? |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Amúgy, Budapest kb. 40 kilóméteres körzetéből, esetenként segítenék fuvarozni személyautóba beférő mennyiséget, ha az segít. Vagy tudnám fogadni őket budapesti busz vagy vonat állomásokon! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Lényeg a pozitív hozzáállás. Lehet még nem tudták átbeszélni. Ha érkezik, bármiféle válasz, megosszuk veletek is. Addig is, gondoltuk, keresünk olyanokat is, akik esetleg egyből tudnák, hogy akarnak-e vagy sem, lehetőségeikhez képest, kicsit besegíteni. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
A sok kirobbanó milliós pocsékolás hallatán, reménykedtünk benne, hogy egy, számukra semmibe se kerülő, mégis segítő kezdeményezésbe benne lehetnek. A dolgozóik többségében rendes emberek mindezek ellenére. A felső vezetésnek írtunk ... |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
noComment ... Csak annyi, hogy állami "fejesektől" segítségre ne számítsatok ... Inkább küldik üresen a vonatokat, furgonokat, hacsak nem tömtök zsebeket ... :/ |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Folyamatosan keresünk, olyan fuvarozókat, akik adott esetekben, olykor, tudnának segíteni a különböző településekről, Budapestre szállítani, jótékonysági célokra gyűjtött műanyag kupakokat!
Az elmúlt napokban megkerestük a Magyar Postát és a MÁV-ot, de sajnos nem válaszoltak mindeddig megkeresésünkre, így úgy fest, hogy a segítőkész állampolgárokra marad ez a feladat is,.. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Segítség!Van vagy 3 zsáknyi kupakom aki idáig elvitte annak már nem kell. Ha segíteni tudok vele egy betegen akkor jó szívvel gyűjtöm továbbra is. Kiskunlacházára kell érte jönni. Szép napot mindenkinek! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Azt elfelejtettem írni, hogy a debreceni kupakokért jelentkezni a nagy.melinda@freemail.hu-n lehet! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sziasztok! A férjem munkahelyén sokáig volt gyűjtő, de ma már nincs! Jelentkezzen, akinek oda tudom adni az 500 kupakot Debrecenben! Szívesen segítek bármelyik gyereknek! Köszi! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Még fél zsáknyit gyűlt az Oktogonon!
Köszi Ági!;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Tökölön, Marcsi jó sok kupakot gyűjtött, de már nem kell kerülgetnie!;)
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Hegyalján kiteszünk majd a sátrunk mellé egy gyűjtőládát, ahová lehet majd szabadon dobálni!;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Gyűjtsd a fesztiválokon is az általad elfogyasztott italok műanyag kupakjait! A leadás részleteiről érdeklődj a szerk@dnr.hu e-mail címen . |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Folyamatosan várjuk kupakgyűjtő dobozok kihelyezésében segíteni tudók jelentkezését a szerk@dnr.hu címre! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
mindenkinek segíteni kell |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Gyűjtöm én is, továbbra is! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Úgy néz ki, akad még 1-2 cég akik átvesznek kupakokat. Így PFF, nyugodtan gyűjtheted továbbra te is!;)
BurgerKingtől is érkezett egy újabb adag kupak Fanninak (köszönet Ágnes közbenjárásáért)! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Jól hallottam, hogy elérte a gazdasági válság már a műanyagfelvásárlókat is, akik így nem tudják már átvenni a kupakokat!? Nemááár!! :( Pedig, gyűjtögetem nektek én is szakadatlan. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Elért Fanniékhoz, a Burger King által felajánlot nagy zsáknyi műanyag kupak! > Tovább |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Folyamatosan várjuk a kupakokat átvevő illetve a szállítmányozásban segédkező cégek, magánszemélyek jelentkezését! [szerk@dnr.hu] |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
SEGÍTSÉG! 14 éves súlyos beteg leukémiás kisfiú részére. A barátnőm gyerekéről Dávidról van szó. Kérem segítsenek nekünk a kupakok gyűlytésében, ha tudnak! Köszönöm! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Segitséget szeretnék kérni! Nekem is van egy 14 éve súlyos mozgássérült testvérem akinek elkezdtem már kupakot gyűjteni,de nemtudom hova forduljak a kupakok leadásával! Lányi Nikoletta email:nikibaby82@citromail.huKérek mindenkit aki tud segitsen!!!nagyon szeretnék testvéremnek segiteni! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Gyűjtöm én is! Ezen ne múljon! Hajrá! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
A BURGER KING is beszállt a kupakgyűjtésbe! Közel 15 kilógrammnyi műanyag palacktetővel segítették a gyűjtést Fanninak! Tovább,.. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |