|
A fő téma:
Ajánló ez meg az ...
Szabad program, film, könyv, kezdeményezés ... |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Párnacsata Nap 2009. április 4.Nemzetközi Párnacsata Nap lesz április 4-én, szombaton. Ezen a naponFokvárostól Caracas-on át Seattle-ig világszerte püfölik egymást azok, akikszerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók.
Ha úgy gondolod, hogy a válságban helye van egy vidám közösségi akciónak,gyere oda április 4-én délután 4-re egy vagy több párnával a hozzádlegközelebbi helyszínre, és várj a jeladásra.
Szabályok: 1. puha párnát hozzál 2. csak párnás embert üss 3. a szemüveged vedd le 4. a párnacsata addig tart, ameddig tart
> Tovább |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
A privát párnacsatám sem volt rossz, de ahogy elnéztem ez a kollektív is nagy móka volt! Köszi Gábor és Zach a beszámolót! :)* |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
és tényleg addig tartott a párnacsata, ameddig tartott :) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Ez nagyon kész volt! Totál kifáradtam. Megúsztam ép bőrrel, bár a párnám odalett :o Korrekt csaták voltak! :DD |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
én pacifista vagyok, nem harcolok :) (így katonasággal a hátam mögött :)) ) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Párnán még én is agyalak. A kedvenc párnáim már nem túl dekoratívak. Gyakorlatilag valami tollas menne jól az alkalomhoz, de szegény állatkák kik tollaikat adták, jobb esetben sok éves édes álmainkért .. nemtudom, hogy ilyen befejezés milyen lenne. Lehet keresek valami műbetétest olcsóért ami még nem is nőtt a szívemhez.
Gábor, ha, találok, igérem kölcsönadom pár suhantásra. Nem ám csak szemlélődni!;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
nekem ugyan nincs szétverhető párnám, de azért megörökíteni megyek az eseményt ;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |