|
 |
| Betegtájékoztató |
 |
| Te tudod!? |
 |
|
 |
|
|
 |
 |
A fő téma:
Ajánló ez meg az ...
Szabad program, film, könyv, kezdeményezés ... |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Hagyományok Hétvégéje a Jászságban 2009. május 23-24. között hagyományörző hétvége kerül megrendezésre Jászboldogháza, Portelek és Tápiógyörgye határábana Fénymadár Egyesület szervezésében.

Lovasverseny mellett lesznek hagyományorzo kézmuvesek is, pl. fafaragó, marokedény készíto, nemezkészíto, bordíszmuves., sokukat munka közben láthatják majd az érdeklodok. A felállított jurtákba is be lehet majd nézni, lesz "gyógyító jurta" és "rovó-tanoda", ahol a rovásírással ismerkedhetnek a látogatók. Az íjászversenyre bárki benevezhet, de aki csak kipróbálni szeretné ezt a sportot, azt is megteheti. Szombaton délután lovas és gyalogos harcosaink mutatkoznak be, este pedig koncertek lesznek. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Imhol meg is tekinthetőek már vala a Hagyományok Hétvégéjéről, illetve a rendezvény keretében zajló Huculösvény lovas terepversenyről készült felvételek...
> Hagyományok Hétvégéje a Jászságban |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
ifjupadavan, ez most Jászboldogházán volt;) De ahogy néztem már nagyjából kint vannak a tudnivalók a 2009-es Dévaványai Dobfesztiválról is a dobfesztival.hu-n |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Mikor voltál Dévaványán már megint? |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Hogy agyagban gyúrhassak;) Dévaványán kihagytam az agyagozást, a bögrekészítést. Jó lett volna most kreálni egy jó nagy kakaós bögrét. ;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Mimimi, hiányzott?:D "Ne légy mohó!":P* |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Voltunkvoltunk...:) Kittyvel megnéztük.
Lehetett volna még ez meg az a programban, de a szép idővel és a környezettel együtt kellemes kis nap volt. Külön élmény volt, hogy életemben először láttam élőben csodásan virágzó mákmezőt!:)
Fejlesztgetjük kicsit most a Képnézegetőt, így a felvételek majd egyszarcsak ... ;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |