|
 |
| Betegtájékoztató |
 |
| Te tudod!? |
 |
|
 |
|
|
 |
 |
A fő téma:
Ajánló ez meg az ...
Szabad program, film, könyv, kezdeményezés ... |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
X. Hegyalja Fesztivál 2009 július 15-19.
> Részletek |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Jól beterpesztettem sátorverés közben :/ ... Kellemesen szellős lett,.. még hordtam így is ;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Jó lehetett :), látom a nadrág nem úszta meg az utat :D |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Jaja, nehéz!:D Mint a leszokás. A dohányzásról a feszt alatt se jöttem le. :/ |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Meg is vagyunk épségben. Próbálok visszatérni a dolgos hétköznapokba, de nem nagyon megy még ... pár nap még lehet jólesett volna ... Épp kezdtem megismerni a környéket ... |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Annyira nem!:P Speciális technikát fejlesztettem ki!;) Bár jól jött a többi napon az a kis bibi ... simán előreengedtek utána már ... gondolták nem viccelek;) Persze miután elmúlt, nem kértem újat. Amúgy egy véletlen összefejelés eredménye volt csak. A sráccal kb. egyszerre kértünk egymástól elnézést. Az elesőket is egyből levédték, felsegítették. Jó társaság volt. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Irány az első sor!
Zach_, gyúrtál a technikára? Nem ám megint egy monoklival indítani fesztet, mint a 2008-as Voltot! :D |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
A Depresszió koncertet sem kihagyni, az immár 10 éves Hegyalján!;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Jó kis cég lehet az,Tami! A hétvégén is dolog van? Elvileg mi is csak szombat-vasárnapra nézünk le a cimborákkal. Remélem Bambiék, után is még szívesen lát minket a környék!:)P |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Tőlünk a fél cég odamegy. Én próbaidőn vagyok, így nekem maradnom kell. :( Talán jövőre. Azért szép időt és nagy bulikat kívánok! Küldjetek majd egy képeslapot! :D* |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |