|
 |
| Betegtájékoztató |
 |
| Te tudod!? |
 |
|
 |
|
|
 |
 |
A fő téma:
D'MAG - Programajánló
A közösség tagjai cselekedeteikkel, életvitelükkel törekednek, egy testben és lélekben egészségesebb, emberibb társadalom kialakítására. Lehetőségeik szerint segítik, támogatják, betegség vagy baleset következtében, önzetlen segítségre szoruló embertársaikat és a hasonló elveket valló, tevékeny szervezetek munkáját.
Bárki csatlakozhat aki, még ha nem is "DoNoR"-ként, de tenne egy emberségesebb társadalomért, egy élhetőbb világért!
http://dmag.hu |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Tavaszköszöntő Barangolás 2007.04.14. Szombat
Minden kedves levegőzni vágyót szeretettel várunk! (Helyszín még kérdés, de pl Budapest -Normafa) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Tényleg jók. Mole grat! Akkor jövőre is április III. szombatján?:)) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Ropppant jók lettek a fotók! Gratula mole! Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni:( A legközelebbin már én is ott virítok igérem;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
A kepeket hamarosan adom...sry a keslekedesert ... egyebkent tenyleg remek esemeny volt! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sziasztok! A hétvégi barangolás tényleg remek volt, a hely kitűnő, a séta frissítő, és a majálishangulatot sem felejtem ki;). Köszönöm! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sziasztok! Még a 'majálishangulatom' is megvolt kb. Jó sokan választották a helyet hétvégén. Kellemes volt. Köszi mindent!;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Barátaim, remek nap után vagyunk:) A barangoláson készült képeket hamarosan feltesszük! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Sziasztok! Esőnap: 2007.04.15. 11:00, de úgysem fog esni;) Szombaton, 11:00-kor találkozó a Normafánál lévő sípálya tetején! A 'majálishangulatról' magunk gondoskodunk ... ;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Remelem en is eljutok :). Esonap is van? |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Remek;) Már úgyis ki akartam szakadni a szabadba. Lesz sok-sok ajándék meg majálishangulat?;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|