|
 |
| Betegtájékoztató |
 |
| Te tudod!? |
 |
|
 |
|
|
 |
 |
A fő téma:
D'MAG - Programajánló
A közösség tagjai cselekedeteikkel, életvitelükkel törekednek, egy testben és lélekben egészségesebb, emberibb társadalom kialakítására. Lehetőségeik szerint segítik, támogatják, betegség vagy baleset következtében, önzetlen segítségre szoruló embertársaikat és a hasonló elveket valló, tevékeny szervezetek munkáját.
Bárki csatlakozhat aki, még ha nem is "DoNoR"-ként, de tenne egy emberségesebb társadalomért, egy élhetőbb világért!
http://dmag.hu |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Őszi kirándulás a Pilisben 2007. november 3.
Útvonal: Dömös-Körtvélyes-Szakó nyereg-Ilona pihenő-Jász hegy-Dobogókő (Téry út) ( Kis geoláda kereséssel egybekötve.:) ) 8-10km
Aki szeretne csatlakozni: Indulás 10 körül Dömösről. Pontos helyismeretem nincs, így közelebbit nem tudok megadni, de aki jönni szeretne, hívjon az egyeztetés végett. :) 30/3256346 ;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Jók lettek! Már csak 'videók' kellhetnének :D |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Az igazat megvallva jó kis kiruccanás volt. Ugyan én keményen nem bírtam, csak egy kicsit nyafizva néha, de azért felértem én is Dobogókőre!;)Akkor jöttem rá, hogy ez vissza is 8-10 km:):):). Legközelebb viszek elemlámpát is!:) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
PFF pajtás,.. Ajánlót nem olvastad elég figyelmesen:) De örülök, hogy te is bírtad keményen!:) Téli "hócsatázást" igérem elöbb harangozzunk be!:) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Azért ez több volt mint "kiruccanás" :D Meglepődtem jól. De hát amit meg kell tenni azt meg kell tenni!:) Örülök, hogy ott lehettem! A téli hócsatázás elött azért hamarabb szóljatok! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
szerencsére esőkabát nem kellett, annál inkább a jó baki :)Remek kis túra volt, kellemesen elfáradtam :).Kisebb vizhólyagokkal átvészeltem. Remélem a Többieknek sincs komoly bajuk :). |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |