|
 |
| Betegtájékoztató |
 |
| Te tudod!? |
 |
|
 |
|
|
 |
 |
A fő téma:
D'MAG - Programajánló
A közösség tagjai cselekedeteikkel, életvitelükkel törekednek, egy testben és lélekben egészségesebb, emberibb társadalom kialakítására. Lehetőségeik szerint segítik, támogatják, betegség vagy baleset következtében, önzetlen segítségre szoruló embertársaikat és a hasonló elveket valló, tevékeny szervezetek munkáját.
Bárki csatlakozhat aki, még ha nem is "DoNoR"-ként, de tenne egy emberségesebb társadalomért, egy élhetőbb világért!
http://dmag.hu |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
2007 D'MAG Szilveszter a West-Balkán buliján!
A kerti tábortűz és Hütte mellett a benti teremben a heti WB-s bulisorozatok - goulasch exotica, peg top, globe trekker, deck attack, rewind - lemezlovasai egy-egy energikus bucsúszettel köszönnek el a Futó utcától. Mindeközben pedig éjfélkor a West-Balkán hőse, dj Rabbi Williams aka Pándi Balázs - másfél órás, garantáltan felejthetetlen műsorral - üdvözli a hely ledózerolásával kecsegtető újévet.
A belépő 2000 forint, de december 30-ig feliratkozhatsz az 1000 forintos vendéglistára, illetve a kerékpárral érkezők számára INGYENES a belépés. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sikerekben gazdag új évet mindenkinek! Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse...BUÉK!:P :D:D:DNekem bejött a szilveszteri buli,tábortűz, majd több óra folyamatos tánci-tánci, jó társaság....mi kell még?:) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
;)) sssimán meglesz, egy év nem nagy idő... már csak 358 nap... :D |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Ühümm Gábor,.. ühümm ... ;D |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
marmint ...nencia :D asszem... |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
"Teljesebb Új Évet!" Üdv 2008-ban! ;) Fogadalmak!? |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Megmaradt emberek kicsiny csoportja vissza az alapokhoz .. Lejött Tami jól ;D ... és BUÉK szintén mindenkinek (kinek még nem mondtam volna)! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
B.U.É.K.! Remek szilveszteri party volt! :)* A tábortűz végképp tetszett a belváros közepén! Bár így az építkezés közepén kicsit volt egy "atomvihar utáni állapot" feeling. :) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
És még szét sem csaptam magam! :D Nem hittem volna, hogy ennyien beférnek oda! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
A friss hó kicsit betett ugyan a kerékpárral érkezésnek, de attól független remek kis szilveszter este volt!:)
Pár fénykép a buliról ... > D'MAG Szilveszter |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Ja de ez sem témába vágó annyira....:) sry |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Azt nem tudjátok hol lesz az új WB? |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Nekem is belső kell még, vagyis csak ragasztó, van egy csomo ragasztásra váró belsőm, olcsóbb, mint megint újat venni :D. Nade vissza a témához, partytime! ;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Én inkább csak feliratkoztam. A biciklizést most kihagynám :P* |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Kell szereznem egy új első belsőt .. Vagy elég ha csak elviszem a kerékpárom a vállamon!? I) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|