|
 |
| Betegtájékoztató |
 |
| Te tudod!? |
 |
|
 |
|
|
 |
 |
A fő téma:
D'MAG - Programajánló
A közösség tagjai cselekedeteikkel, életvitelükkel törekednek, egy testben és lélekben egészségesebb, emberibb társadalom kialakítására. Lehetőségeik szerint segítik, támogatják, betegség vagy baleset következtében, önzetlen segítségre szoruló embertársaikat és a hasonló elveket valló, tevékeny szervezetek munkáját.
Bárki csatlakozhat aki, még ha nem is "DoNoR"-ként, de tenne egy emberségesebb társadalomért, egy élhetőbb világért!
http://dmag.hu |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
GYORSULÁS-DRIFT-RALLY Évadnyitó gyorsulási-drift-rally verseny Kiskunlacházán!!!!! 2008.03.29.-én most szombaton 8-19 óra között megrendezésre kerül aDragracing által szervezett versenysorozat első felvonása. Országos csúcskisérlet Erdős Csaba elakarja érni elsőként a 7 másodperces állomhatárt a nitrós dragster szörnyeteggel !!!Street kategóriában akár te is kipróbálhatod magad, míg az országleggyorsabb autói, motorjai profi kategóriákban képviseltetik magukat.Buli, csajok, őrület-gyere,és érezd velünk jól magad. www.dragracing.hu |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Voltak elég kemény gépek, de ti is jól toltátok! A szervezés, biztosítás is szerintem korrekt volt, bár ahogy figyeltem pár útirányjelzés jól jött volna!:D |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
volt sok wrrrm wrrrm, meg iiiiiii :) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
A rendezők beszámolója az eseményről:
"A tegnapi nap, végre azt az eredményt hozta amiért nagyon sokat tettünk, normális időjárás mellett reggel 8.20 kor elkezdődtek az időmérő futamok amit már az új programmal futtatunk, rengeteg motoros és pár elszánt autóssal találkozhattunk eme reggeli órán. Az idő előre halat tával egyre több autós versenyző látogatott ki a rendezvényre, megjelentek a román rendszámos autócsodák az angol rendszámos nissan skyline és vagy 30 – 40 autóval az audiklub tagjai is. A magyar autókban se volt hiány minden profi versenyző képviseltette magát sőt olyan emberek is kint voltak akik a másik versenysorozat favoritjai. Az úgy mond "csodaautók" is megjelentek lambó, ferrari, hammer stb. A motoros döntőkig ami 13.40 kor kezdődött nem volt semmi fennakadás, de a motoros döntök kicsit megcsúsztatták a rendezvényt mert 1.30 percig tartottak ami pont fél órával több mint a megengedett. Hozzá kell tennem azt is, hogy a kollegáim mindent megtettek a rendezvény színvonalas lebonyolítása érdekében, jómagam 2 algopirin injekció után is közel 40 fokos lázzal éltem meg a tegnapi napot ami azt jelentette, hogy nem tudtam tevékenyen részt venni a lebonyolításban, itt köszönöm meg a lelkes munkáját Rolandnak és öcsémnek Attilának, illetve minden más munkatársamnak akik végig vitték a rendezvényt. Tehát a motoros döntök után normálisan ment minden és 17.30 kor elkezdtük a döntőket amit az idő késői mivolta miatt a professzionális kategóriákkal kezdtünk aminek normális módon vége lett a sötétedés előtt az amatőr kategória döntői belenyúltak a sötétbe amiért elnézést kérünk. Összességében a tegnapi napot úgy jellemezném, hogy nagyon sok és változatos autó és motor képviseltette magát rengeteg nézővel és kiállítóval. A nézők úgy kb: 300 an + a versenyző hozzátartozói a döntőket is megvárták aminek nagyon örültünk és köszönjük nekik. Ennyit a tegnapi versenyről, van még min javítani, de megyünk a megkezdett úton."
Dragracing.hu |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Jó kis autós-motoros-családos program volt a szabadban. A borús kezdet ellenére is lett pár jó felvétel... azért Gábor, ne búslakodj;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
csak napos idő lenne, kellene a fotókhoz... :) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
17-óráig tart csak állítólag ... szóval ne akarjatok a végére menni! Mi most indulunk Gábor pajtássa!l D'MAG RAIDERS rulz :D , .. bár lehet a nevezést már mi is lekéstük, de megnézzük ;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|