|
 |
| Betegtájékoztató |
 |
| Te tudod!? |
 |
|
 |
|
|
 |
 |
A fő téma:
D'MAG - Programajánló
A közösség tagjai cselekedeteikkel, életvitelükkel törekednek, egy testben és lélekben egészségesebb, emberibb társadalom kialakítására. Lehetőségeik szerint segítik, támogatják, betegség vagy baleset következtében, önzetlen segítségre szoruló embertársaikat és a hasonló elveket valló, tevékeny szervezetek munkáját.
Bárki csatlakozhat aki, még ha nem is "DoNoR"-ként, de tenne egy emberségesebb társadalomért, egy élhetőbb világért!
http://dmag.hu |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Családi Véradó Nap a Margitszigeten Az Országos Vérellátó Szolgálat 2008. május 24-25-én (szombat és vasárnap) 10.00-18.00 óra között Családi Véradó Napot szervez a margitszigeti Bringó Várnál (XIII. Hajós Alfréd sétány 2.). |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
Gábor:) A lényeg, hogy adtál és hazafelé nem szédültél be a busz alá és így legközelebb is jöhetsz!;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
PFF: tudom, tudom, olvastam is, csak most így sikerült :) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Sziasztok! Gábor valóban remekül bírta! Még végig is nézte ahogy megdöfik. Melyik nap voltál? Én vasárnap délelött. Egyezetetnem kellett volna veletek. Majd legközelebb!!!! |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Voltam, adtam, ettem, ittam. :)Mondjuk lemerültem mint egy laposelem, de ez amiatt volt, mert előtte nem sokat ettem viszont futottam. Jótanácsként mondom a többi véradónak, ne csináljon ilyet véradáskor. :) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |