|
 |
| Betegtájékoztató |
 |
| Te tudod!? |
 |
|
 |
|
|
 |
 |
A fő téma:
D'MAG - Programajánló
A közösség tagjai cselekedeteikkel, életvitelükkel törekednek, egy testben és lélekben egészségesebb, emberibb társadalom kialakítására. Lehetőségeik szerint segítik, támogatják, betegség vagy baleset következtében, önzetlen segítségre szoruló embertársaikat és a hasonló elveket valló, tevékeny szervezetek munkáját.
Bárki csatlakozhat aki, még ha nem is "DoNoR"-ként, de tenne egy emberségesebb társadalomért, egy élhetőbb világért!
http://dmag.hu |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Dobfesztivál DévaványaAz idén hetedszer rendezik meg a Dévaványai Dobfesztivált, a One World Project egész éves interkulturális programsorozat részeként a „Kultúrák közötti párbeszéd európai éve 2008.” egyik kiemelt magyarországi rendezvényeként. A fesztivál változatos programokkal, zenei stílusok kavalkádjával igazi kuriózumot tartogat minden látogató számára. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Bejön ez a dévaványai dobfesztivál hangulat. Ilyen lesz jövőre is?;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Azért az is érthető, ha egy nem nyitott rendezvény keretein belüli véradási lehetőség van szó, hogy az voltaképp a rendezvényhez tartozó program, így nem engednek be "illetékteleneket". Ez valahol a látogatók megóvása miatt is illdomos, persze nem a tisztességes emberektől. De mivel ránézésre nem lehet megállapítani ki, milyen céllal is akarna voltaképp bemenni, így marad a szabályok betartása. Jó vendégként meg tiszteletben kell tartanunk vendéglátóink írott és íratlan szabályait, hogy mindenkinek jó lehessen ... |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Hát igen, tulajdonképpen beszélhettünk volna. Majd máskor. Egyébként lesz 12-én is véradás. :)Örülök, hogy végül akadt "szereplő", ha már én csődöt mondtam. :)Kíváncsian várom a fotókat. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Ahammmm! Meg is vagyok már!:) Bár csak 1 napon vettem részt, ennek ellenére könnyűnek éreztem a beilleszkedést!:) Roppant családias volt az egész. Hamarosan jönnek a fotók ...
ifju, ahh .. beszélnünk kellett volna. Egy srácnak sikerült csak véradásra bejönnie és szerencsére partner is volt a történethez. Aznap amúgy nem voltunk túl sokan, de 'minden csepp számíthat' ... így remek azért, hogy volt lehetőség és jelentkező;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Ezek szerint mégis ellátogattok Dévaványára. :)) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Na, a szombati véradásról csak annyit, hogy aki csak és kizárólag vért akar adni, de nem akar strandolni, az is csak úgy mehet be, ha befizeti a strandbelépőt. Gratula a strand üzemeltetőjének! :(( |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Úgy fest , ha a 05:45-össel megyünk, 9-es kapunyitásra simán ott lehetünk!:) Aztán majd vasárnap el.
Szombati program:" Augusztus 2. (szombat)
19:00 - Avaron didgeridoo koncert 19:45 - S.Varga Ilona ösztöntánc bemutatója 20:00 - Folk Expressz 21:00 - Gozlan Fatima derbuka szóló 21:30 - Mbaye NDiaye és az Afro Magic Band (SEN/HU) 23:00 - Flame Flowers tűzzsonglőr bemutató 23:30 - David Dely és a Tumba y Quema (COL/HU) Vendég:Shango Dely - űtőhangszerek Tovább,.. "
Esőre nagyon nem készülök;) ... |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Nem könnyű kérdés ... Én szombat-vasárnapra gondolnék!:) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Jé, tényleg. Amikor utoljára jártam az oldalon, akkor még nem volt ott a kiírás. Akkor most nem is tudom, mikor menjek. :)) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Szombaton lesz azért véradási lehetőség is ám;)
"Augusztus 2-án (szombaton) 14-16 óráig az Országos Vérellátó Szolgálat önkéntes véradókat vár a Strandfürdő gyógyászati részlegén!" |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Jajj! Az lemaradt, hogy július 31-től augusztus 3-ig lesz! Jó buli! Ajánlom mindenkinek! (Itt még nem "divat" a véradás, de...) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|