|
 |
| Betegtájékoztató |
 |
| Te tudod!? |
 |
|
 |
|
|
 |
 |
A fő téma:
Ajánló ez meg az ...
Szabad program, film, könyv, kezdeményezés ... |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Terrarisztika Börze Budapest 2008. szeptember 6. és december 6.

A börze jó alkalom arra, hogy baráti légkörbe a kilátogatók megismerkedjenek a hazai terraristák állatkáival, boldogságot nyújtó új kisállatra tegyenek szert, illetve tanácsokat kaphassanak már meglévő kis kedvencük megfelelő gondozásához.
> Információk a börzéről ... |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
A lányok is aranyosak voltak a magukon mászatott hüllőkkel! Barátnőmnek is kinéztem már egy szép mintás kígyót, bár ő inkább agámapárti. Még meg kell kedveltetni vele is;) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Tényleg eléggé rendben volt! Aligátortekivel sajna nem találkoztam, de már kinéztem pár új kedvencet. A következő börzéig, december 6.-ig valahogy még csinálnom kell nekik helyet itthon:) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Valóban igen színes terrarisztika börze volt! Meg sem tudtam számolni hány fajta kis állatka volt!:) Alfajokról nem is beszélve. Elég magas szinten művelik már itthon is a nem egyszerűen tartható egzotikus állatok tenyésztését, tartását. Ami mindenképp dicséretes, hogy csak legálisan behozott, tenyésztett és tartható állatok voltak. Bár dobozokban vártak leendő gondoskodó gazdájukra, de semmiben nem szenvedtek hiányt a 10-16 óráig tartó rendezvény alatt.
> Pár kép a börzéről,.. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Csípom a hüllőket! A gekkos előadásra próbálok odaérni. |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Akkor a feladat adott!:D Drukkolok!;)* |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
Áhh .. még nem. Én is csak éreklődő látogató leszek. Meg kell tudnom, hogy fogjam szabályosan aligátorteknőseimet. Eléggé megnőttek már és nem szeretik, ha "tapizom" őket ... féltem az ujjaimat na. Meg az egyik fiú tekim is el kéne cserélni egy lányra, hogy párba lehessenek ... :) |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |